måndag;

Godmorgon! :) har ni sovit gott? Jag har sovit riktigt bra. Första natten i nya lägenheten! Hihi. Spännande! Men det gick riktigt bra. Inga spöken fanns det.

Nu ska jag återgå till kökspraktiken.

Puss


Love;

Igår var en dag som jag är glad över att kunna kalla gårdagen. Men det spelar ingen roll att det finns dåliga dagar, för varje dålig dag får jag avsluta genom att krypa ner bredvid den människa jag älskar mest, och vakna upp till en ny dag i hans armar. Det är allt som betyder något. För nätterna är oftast det tyngsta att ta sig igenom, när man saknar något.

Men jag saknar ingenting.

Jag älskar dig.

Tack för att du alltid tar emot mig. Och för att du håller om mig då inte ens jag skulle vilja hålla om mig själv. Tack för att du älskar mig mest, när jag förtjänar det minst. <3

Söndag;

Hej söndag. Klockan är 15:20 och jag ligger fortfarande i sängen, så himla skönt. Och inte ens krapula har jag! Låg som sagt hemma med feber igår, och blev väckt vid halv 2 när en spyende pojkvän ramlar in genom dörren! Så jag satt och pajjade på honom till 4 inatt ^^ Najs.

Well, nu måste jag stiga upp. Mitt lillajulsfirande detta år får bestå av en middag hos mamma ikväll, och eftersom hunden är lika lat som jag idag får det bli en långpromenad dit!

Hoppas ni får en mysig första advent.

Lillajul;

Måste bara visa den fina lillajuls presenten jag fick av min kära pojkvän! :) Jag som nåjsat och svurit över hur jobbigt det är att inte ha en datamus. Och så fin den är, med swarovski kristaller i form av två hjärtan. Åh! :) Pimp my mus ;)

 


This is beauty;

 

 

 


Önskelista 2009;

Är ganska nöjd med min önskelista i år, inte alltför krånglig. Jag har verkligen allt jag behöver, men här kommer lite som Tomten (läs: mamma!) kan fundera på :)


Fredag;

Usch, idag har jag varit riktigt skoltrött. Ändå har jag inte haft skola idag. Nåja. Snart jullov, då kan man vila upp sig (läs: supa ner sig!). I alla fall. Fredag var det idag ja. Tvättstugan bokad 2 timmar, och ett arbete som måste bli gjort nu. Sedan blir det kärleksmys med brieost och flickan som lekte med elden. Hade julbord på praktiken idag, och fick med mig massa hem, så nu blir det massa skinka, köttbullar och gravad lax :) Mums!

Bjuder er på min favvo från Kent's nya skiva. (Ja, den går ännu på repeat!)


"Hjärta"




Trevlig kväll :)


Bäbisar;

Jaa, jag snodde bilden av Mille. Get over it, hah. Men måste bara visa den. Ser ni vad söta dom är? I vanliga fall förstår jag mig inte på barn, och barn förstår sig inte på mig, men dessa två är i en kategori för sig. Karran och Izzy, som dom får heta i min telefonbok, sen när dom får mobil. ^^ Japp. Karran och Izzy.

(Och nej, jag lever inte i mjukisbyxor, som man kan tro om man sett mig de senaste veckorna. Jag har helt enkelt inte orkat tvätta mina jeans!)

 

<3

Usch;


Hur hemsk är inte denna bild?
:(



Upphittat;

Trollunge upphittad i skogen, ca 2 år gammal. Billig i drift, allt som krävs är mumin och chokladpudding. Blöjor ingår ej. Intresserad? Kontakta mig!

Hehe! :)

Musiktips;

Igår fick jag Kent's nya skiva i min hand, och jag är så lycklig nu. Har lyssnat igenom den, och kan konstatera att det är deras bästa hittills. Soundet är lite mer pop, tyvärr, men texterna har blivit ännu djupare och Jockes röst låter hesare och sexigare än någonsin.

Fast jag måste erkänna, att när första låten började höjde jag högt på ögonbrynen. Men allt eftersom man lyssnar vidare förstår man att den passar riktigt bra in.

En av de största orsakerna jag tycker om Kent är just för deras texter. Jag har alltid haft lättast att uttrycka mig i text, och relaterar bäst till ord som blivit nedskrivna. Och Kent, ja, de kan uttrycka sig på ett sätt som ingen annan kan. När jag var ca 14 år och fick min första Kent skiva började jag uppskatta musik på en helt annan nivå. Om jag bara kunde räkna alla gånger jag suttit och lyssnat på "Utan dina andetag" på repeat, i ett mörkt rum och med en avstängd mobiltelefon. Ja. Kent hjälpte mig igenom tonåren. Och deras nya skiva kommer hjälpa mig även idag! <3


Ur 18:29-4
"Ett helt hav normala människor sjunger med,
men även hundratusen röster kan ha fel.."

Ur Hjärta
"Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss"

Ur Sjukhus
"Jag skriver ditt namn tveksamt på ett vykort,
liksom testar vem du var,
det har jag glömt för länge sedan.."


Fantastiskt!


Natti;

Tack till Mocci för ett riktigt mysigt spa-party. Synd bara att folk inte uppskattar sådant, och tar sig tid att komma. Men, deras förlust :)

Nu ska jag sova så jag orkar imorgon. Min efterlängtade onsdag är här. Och mina efterlängtade flickor är snart här. <3


Filmtips;


De 6 nya Johan Flack filmerna. M och jag såg alla inom loppet av 2 veckor, och båda är frälsta. Jag är lite extra frälst i Joel Kinnaman som spelar Frank Wagner, men det får M helt enkelt lov att tåla, hehe! :) I alla fall. Grymt bra filmer!


Tips!

Se dem i ordning!


Joel Kinnaman

Kvällen;

Usch, jag borde verkligen sova en stund. Efter 0 sömn inatt och en halv skoldag känner jag mig mer än färdig. Och ikväll måste jag vara på top. Ska nämligen representera Moccis sminkprodukter, Peggy Sage, på hennes spa-party kl 19. Sminka lite, tipsa lite etc :) Känns lite dumt att komma dit som en rishög själv då, haha!

Nej.

Nu powernap!


Tisdag;



Kampanj;

Åh, det kan verkligen inte vara lätt att vara dryg, inåtvänd och så förbannat pessimistisk. Man bara stänger av alla andra och drar på sig någon halvsjabbig attityd. Eller nej. Det kan inte kallas attityd. För attityd ser jag som något positivt. Äkta attityd, alltså. Starka människor med starka åsikter, det är attityd. Vad dessa människor sysslar med finns det inte ens ord för. Negativa rövhål, är vad de borde kallas. Och dessa saknar också helt något att komma med.

Nej. Dessa ynkliga små personer bor i sina instängda huvuden och bryr sig i slutändan bara om sig själva.

Det, mina vänner, är i mina ögon mer sorgligt än svältande barnen i Afrika.


PANG!


Rock 'n' roll Xmas;

Temat på vår julfest i år är Rock Christmas. Sjukt kul. Och eftersom jag är med i festkommitén känns det som man verkligen borde lyckas med temat. Det viktigaste är kläderna, och jag är i full fart med att hitta det perfekta. Här får ni se lite av min inspiration, och det som får hamna i kundvagnen! :)

Inspirationen är tagen från h&m och nelly.se


3 dagar kvar;


Söndag;

Godmorgon! Vilket strålande väder vi har. Vilken vacker dag det är. Jag är så pigg och glad! Vilken underbar, underbar dag!


Tystnaden;

Håll i hatten, det är tyst i huset. Nästan skrämmande tyst. Det enda ljud som hörts den senaste halvtimmen var ett pys-ljud då jag öppnade min Kulta Lonkero. Är det omoraliskt att dricka en när man har sovande barn i huset? Jag skiter i det. Jag behöver det, efter idag. Jäkla tur att jag inte har barn, jag skulle bli skåpalkis. En riktigt jäkla smygare, som häller i mig brännvin så fort nattlampan släckts. Så hemsk, och låg, är jag. Fast nu dricker jag ju bara en. Så ni behöver inte ringa socialen.

Godnatt.


Dags för pension;

Bästa preventivmedlet: Vara barnvakt.

Jag vill börja med att ge alla mammor en applåd! (Och ja, jag ger applåd åt mammorna. För jag är en äkta feminist, som tror att pappor bara är till för att skaffa mat på bordet. Så nåjsa inga!) Jag vet inte hur ni gör det. Efter en dag med Ellen (2,5) är jag helt, totalt, slut. Ok. Victor också. Men han är 6 år, och sköter sig själv. I alla fall. Vilken dag. För det första har jag inte gjort annat än att laga mat känns det som. Har knappt hunnit äta själv, för det skall skäras, matas, luras in maten, plocka upp, torka upp och till slut - tvinga ner maten. Efter det ska det tvättas händer, byta kläder eftersom hon tvättat allt annat utom händerna, hitta på sysselsättning, byta blöja och sedan diskas. Medan man diskar ska man samtidigt springa hundra varv för att kolla att alla vaser står kvar, att hunden har svansen kvar och att barnet inte äter alltför giftiga saker. När disken till slut är klar, är det dags för mellanmål och hela fanskapet börjar om igen.

Eftersom det är lördag, fick fröken några muminkex att mumsa på till muminfilmen. Puh, tänkte jag, nu kan jag äta min lunch (klockan 18:00). Men nej. Hon ger alla kex åt hunden, börjar storlipa för att hunden faktiskt åt upp alla kex och vägrar tröstas. Jaha. Mutar med russin, och det fungerar. Äter en tugga av mina redan femtio gånger uppvärmda varma smörgåsar, men nej. Det hörs ett brak, och hela köksgolvet är fullt av vatten. Hundens vattenskål är upp och ner. "Vad gör du?", frågar jag. Får världens gulligaste (men just då irriterande) svar: "Jag satt vovvas vatten på bordet.. För Fia, varför måste vovva äta på golvet!?" Åh.

Nu är pjamasen på i alla fall. Barnprogram på tv. Karln kom just. Känns som en stor tröst. 30 minuter kvar tills godnatt saga, och sedan får jag vila. Imorgon kl 07 börjar det om igen!

Du är, trots allt, det finaste i världen :)

Natti;

Nu är det tidig sänggång för mig, efter en mysig kväll med supergod mat och två filmer! Ska upp kl 06.30 imorgon och hämta mina kusiner, barnvakt till söndag kväll. Hoppas ni har en bra fredag!


Dagens låt;

Ok. Helt ärligt så har jag varit riktigt skeptisk till Takidas senaste skiva. Det känns lite som ett rockband som vill sälja mer skivor, så dom blir mer pop istället. Håller ni med? Jag tycker det är jättesynd! Men i alla fall, denna låt är riktigt bra. Men, där tar det tyvärr slut.


Never alone, always alone.

 


Meny;


Fredagsmys;

Ikväll ska det bli fredagsmys för alla bullar. Ska börja förbereda middagen redan nu, och desserten. Har just storstädat, och satt igång tvätten. Tänkte duka riktigt fint också, hehe.

Hoppas han blir glad!

Dagens febertemp: 37,2. Yeah :)

Party;


Fredagen den 13:e;


Jag läste denna text säkert 100 gånger, om och om igen. Blev lite irriterad och tyckte att det var lite väl löjligt. Men mitt i allt förstod jag vad som menas med det. Och typ allt i hela mitt liv föll på plats. Ok. Inte allt, men en del. Jättefin liten text.

Dreamshoes;

Jag har gråtit blod över dessa underbara stövlar. Jag har slitit mig i håret och bitit mig i armen. Bara för att jag hittade dem i Örebro, men var för snål för att köpa dem. Men nu har jag hittat dem igen.  Lyckan är total! Jag ser det som ett tecken. Därför har jag redan klickat hem dem :)

Nitbandet runt vristen är snyggt. Och jag! ;)


Kväll;

 

Oj, jag har sovit precis hela dagen. Skönt, tänker säkert många, men nej. Har sovit snett, så har skitont i nacken. Plus att jag sovit för mycket, så har huvudvärk. Och luften här inne är fruktansvärd. Jag verkligen avskyr att vara sjuk.

Vilken tur att man har en gullig pojkvän som hämtar kebabrulle, fanta och godis :)



Torsdag;

Godmorgon världen! Ligger nerbäddad i sängen med feber. Ja, förstås fick jag feber av sprutan igår. Men, jag tar ju influensa vaccin varje år, och får nästan alltid lite feber, så jag tar det inte så allvarligt. Får jag nå allvarligare fel så finns det väl en mening med det också. Nog om det.

Har varit vaken i 1 timme och är redan rastlös. Film? Tv? Tråkigt!

En bra nyhet är att om mindre än en vecka, på onsdag, kommer Fia, Santtu och lilla Izabella! :) Ska bli jätteskoj!

<3


Nej, nu ska jag sova en timme eller två.

Puss.

Irritationsmoment;

Debattinlägg:

Jag börjar bli riktigt irriterad på allt skrivande om Svininfluensan, och alla skräckinjagande åsikter som  finns. Eftersom jag måste ta det vanliga influensavaccinet varje år, så har jag inget val när det kommer till detta vaccin, eftersom mitt eget immunförsvar knappt finns. Och då är det inte så roligt att höra om hur folk dör och bla bla bla. Det finns risker med allt i livet, precis allt. Detta vaccin är inget undantag. Och okej, det kanske är onödigt, men jag har i alla fall inte råd att ta risken.

Det finns så fruktansvärt (miljontals) många sidor på internet om detta ämne. Vissa är positiva, andra är negativa. Sedan gäller det ju då vilket man vill fokusera på. Mår man själv bättre av att gå runt och tro att myndigheterna och medicinföretagen lurar oss, eller mår man bättre av att det finns ett vaccin som kan rädda liv?

Visst, det är många som blir sjuka av vaccinet, men kolla på hur många som blir sjuka av andra vaccin också. Hepatit C, som man tar innan utlandresor, har 160 % högre siffra i antal som får feber/blir sjuka efter att ha fått sprutan. Men det skriver ingen om, för det är ju inte intressant, eller hur?

Jag tycker det är fruktansvärt onödigt att skrämma slag på folk över en sådan liten skitgrej. Det finns så mycket mer i världen att vara rädd för, om man ska fokusera på sådant. Man bestämmer själv om man vill ta det eller inte, och så är det bra med det. Att försöka påverka andra, både positivt och negativt, är bara fånigt.

Och eftersom jag varje år tar vanliga influensavaccinet, så ringde jag min läkare (som jag går på kontroller till) och frågade om jag verkligen behöver det. Hans åsikt var att alla behöver det, och att jag troligvis skulle bli riktigt dålig av svininfluensan. Han sa också, att blir man dålig av denna spruta så blir man det av en vanlig stelkrampsspruta också. Risken är större att du blir dålig av den. Men när den ska tas, är det ingen som nåjsar!? Kontigt.. I alla fall, mitt val är enkelt.

Istället för att läsa på internet, ring till en läkare och få informationen svart på vitt. Sedan kan ni yttra er om åskiterna för och emot.

Tisdag;

Vet ni hur skönt det är att ha en dag (kväll!) helt utan skolarbete. Ingen tent att läsa till och ingen hemuppgift. Det var länge sedan sist.

Jag firar det med en bra bok och min nya favoritchoklad! Love.



Ibland får man vara 15 igen;

 

 


Måndag;

Idag har vi haft en föreläsning om Barista yrket, riktigt intressant :) Något att överväga, kanske? Nu sitter jag hemma i sängen efter att ha cyklat med Nitro från skolan. Haha. Landade i en buske, men klarade mig utan sår. Fick duktigt ont i svanken dock, men det går över! :)

Och om en dryg vecka kommer min bättre hälft hit, är så glad
:)

Denna vecka då? Fullsmetad!

Tisdag: Vinläraprov, praktik, spinning
Onsdag: Skola + svininfluensavaccinering
Torsdag: Skola 8-16, Indigo 16.30-22.30
Fredag: Indigo 10.00-16.00
Lördag: Barnvakt från 07.00 till Söndag 18.00


Lördag;

Usch för krapula, men det var det värt! Jättemysig kväll igår med massor av räkor :) Förstår inte varför man inte unnar sig sådant oftare! Idag har Marro nåjsat som en tok på att vi ska festa ikväll igen, men nej. Jag uppskattar mys med min karl och hund istället, och mina underbara mys-sockor. <3


Hej kvällen;

Oj, vad denna dag gått snabbt. En massa farande hit och dit. Och nu är det bara 45 minuter kvar tills M&M stövlar in här. Skynda, skynda. Det blir i alla fall 5 kg färska räkor ikväll (åhh!), skagenröra, aioli, rostbröd och massa goda ostar. Tror det kommer bli skitbra!

Nu ska jag pimpa mig så hörs vi igen!

Puss

Sovmorgon;

Lustigt egentligen. När klockan ringer, spelar inte någon roll när, är jag alltid sjukt trött. Men när klockan inte rnger, och jag kan sova hur länge jag vill, vaknar jag ändå tidigt och är pigg. Kontigt.

Nåja. Idag är det en rolig dag! :) Ska börja med att gå igenom min garderob. Alla (nästan) handväskor ska bort, och en massa kläder. Marro och Majken har turen att få ta sig en titt innan det åker till Emmaus. Ja, det mesta är ändå riktigt fina kläder, så känns dumt att föra dom dit, men.. Kanske ordnar en bloppis? :)



Och JAG HAR FORTFARANDE INTE FÅTT PENGAR från ams. Ringde dit, och tanten som har hand om det har gått på semester!? Hur kan man gå på semester när man inte gjort klart sitt jobb, och ungdomar står utan pengar!? Idioter! Bad att få prata med chefen också, och gissa vem som också var på semester!? BLÄ! Blev att låna av mamma, igen. Suck! Men tack mamma, du är bäst!

Nåväl. Nu fokuserar jag på räkorna och vinet ikväll! :)





Dagens bästa;

Först trodde jag att det var ett dåligt skämt, så jag fnös lite. Sedan insåg jag att det var på allvar, så jag började gapskratta. Efter ännu en lite stund kom jag på mig själv med att nicka i takt till musiken. Och nu kan jag inte sluta nynna på den. Shit.

Hans blogg -> Länk!

 


Torsdag;

Jaha, så var denna skolvecka över. Skönt! :) Imorgon är det Räkfrossa hos mig som gäller, längtar som fan! Nu ska jag försöka bota min huvudvärk.

Ha en skön kväll! :)


Håltimmar är sjukt onödiga;



Dagens idioter;

 

 


Haha;

Ja, jag kan inte säga annat än "HAHA" när jag läser detta!


1. Könshår rakat i figurer
2. Röda läppar
3. Inga trosor under kläderna

Tisdag kväll;

Blev ett litet avbrott i mitt läsande. Mocci kom och hämtade upp mig och så bar det iväg på fika! Vet ni hur länge sedan det är som jag haft tid för det? Har haft så galet mycket skolarbete, men nu är det lugnt fram till nästa tisdag, då vi har tent i Vinlära. Har varit duktig och gjort alla inlämningsuppgifter på förhand, så nu kan jag spendera mina kvällar hur jag vill! <3

Och hunden har jag fått hem igen! Bästa myset!



Jaja. Nu åter till Nikki Sixx.

Puss.

Filmtips;

SPREAD

Från böcker till film. Ja, denna film är kanon. Själva storyn är väl lite lam, men man måste se den ändå. Speciellt om man är tjej. Eller en honomsexuell man. Eller en hetersosexuell man som tycker om vackra pojkar. Se den, men haklapp på! Varning för saliv!



En bild säger mer än tusen ord.. ;)

Boklus;

Wie, jag älskar att läsa! Fick för ett tag sedan pocket böcker av Marros mamma (tack!), men dom är redan klara. Haha. Igår fick jag en väldigt spännande bok av M. Eftersom jag älskade The Dirt, fick jag nu uppföljaren - "Heroin diaries" med Nikki Sixx, från samma band. Yey. Ska koka en kopp té och dyka in i den! :)


Finskafan;

Är deprimerad över finskatenten idag. Varför finns finskan? Bah! Nåja, jag sörjer genom att laga två plåtar mockarutor, hehe. Ja, jag vet. "Jisses, vad hon bakar", tänker ni. Men eftersom vi har kökspraktik varje måndag, har jag lärt mig massor med nytt. Kan köket på ett helt annat sätt nu, och då är det också roligare att jobba i kök. Och, det är ju så roligt. Och det är ju så gott! :)



Godnatt;

Avslutar denna dag med min absoluta favoritlåt just nu.
Sov gott!


 

 


Kväll;

Mocci var just hit på fika, så jag slängde in en smet kladdkaka i ugnen :) Efter en timmes babbel och skvaller skulle hon åka hem, och hon tog min hund med sig. Haha. Jag trodde hon skämtade, tills hon stängde dörren och gick iväg, med hunden i koppel! Haha. Nå, men ganska skönt att vara "barnfri" en natt, och det ger ju mig lite längre sovmorgon imorgon :)

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan filmmys!

Natti!

Sminkskola;

- Här använder jag mig av Peggy Sage, ett helt fantastiskt märke. Puder och Rouge är dock från Maybelline!


1)

Börja med en concealer (1). Jag har jättemycket mörka och röda pigment i min hy, så jag använder en vaniljfärgad för att tona ut det.

2)

Använd en mörkare concealer (4) under ögonen, runt näsan och på ögonlocken (för att ögonskuggan ska hållas på plats! Superviktigt!) Lägg även lite på läpparna.

3)

Ta den foundation du har.  Tips! Blanda två färger för att få exakt din ton! Jag blandar min med en vit, superbra! Använd gärna pensel för snyggast resultat, men "måla" inte med den!! Dutta alltid ut foundation! Svampar kan användas, men skall alltid slängas efter en gång. De samlar bakterier i massor, och det vill du inte ha på huden!

4)

Ta den ögonskugga du vill ha. Jag har valt en duo3 med jordnära toner. (Passar bäst till mina gröna ögon!) Börja med den mörkaste längst ut i ögonvrån. Skugga den i form av ett C över ögonlocket, samt en bit ovanför. Ta sedan en ljusare färg, och fyll i resten. Obs! Se till att kanterna suddas ihop, skarpa kanter mellan olika färger är jättefult! Jag har även lagt en blå färg (10) längst ut för att piffa upp det lite.


5)

Ta den ljusaste ögonskuggan du har, helst vit (7) och måla ett C i ögonvrån, mot näsan. Använd ett tops, enklast att arbeta med. Använd också detta under ögat, för att få ögat att se större och piggare ut!

6)

Måla ett svagt streck med eyeliner på över locket. Och använd kajal under halva nedre locket. Sudda ut kajalen med en tops, för att slippa en "skarp" linje.

7)

Använd valfritt puder, helst med lite skimmer i. Borsta över hela anisktet, och svagt över ögonlocken.

8)

Avsluta med rouge, helst i en ganska skarp färg. Lägg alltid rouge under kindbenet, det får ansiktet att se mycket smalare ut!



TIPS!

- Har du "starkt" smink på ögonen, sätt ljust på läpparna. Ja, röda läppar är skitsnyggt, men man ska banne mig kunna matcha ögonen då också! Vill du ha röda läppar - satsa på endast mascara och kajal!



Är du intresserad av Peggys produkter?
Kontakta Monica på monitza.ax!



Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Tråk;

 

Fast jag mår mycket bättre, och det är ju skönt. Ringde och bokade läkartid ändå, för det där kan inte ha varit normalt?! Sist jag åt mini piller mådde jag typ lika, och om det är dom som spökar vill jag verkligen få något annat. Fort.


Nu ska jag ta itu med lite pluggande. Nitro har fått en spa-dos, så han är måttligt glad. (Han verkligen avskyr att bli tvättad/borstad/klippt!) Lägenheten borde också städas, men det har jag inte krafter till. Men att ligga i sängen och läsa på prov borde jag väl klara. Ikväll kommer Fröken Jansson och håller mig sällskap en stund. Mys!

 


Måndag;

Hemma från skolan idag, efter ca 2 timmars sömn inatt. Mådde så dåligt att jag låg och grät, usch. Och jag får alltid sådan ångest när jag är borta från skolan! Lustigt va? För några år sedan var jag aldrig i skolan, och fick ångest när jag var där, för då missade jag något annat. Ja, tiden ändras.

Nu ska jag krypa under täcket en stund till, och hoppas att maten hålls i mig :/


Myspys;


Ja, det är mycket onyttigheter. Men jag är så stolt över mig själv som lever så nyttigt i veckorna, så en dag får man faktiskt unna sig! :)

Söndag;

Jisses, jag blev så förvånad när jag vaknade och klockan var 13. Jag som inte ens var ut igår! Men, man ska aldrig klaga på för mycket sömn, känner mig helt utvilad nu! :D

Idag har vi bestämt oss för en slappar-dag. Vi ska just åka iväg och handla massa gott (jag tror det fåt bli skagen toast och scampi idag. och såklart Ben & Jerrys Strawberry Cheescake!) och sedan blir det film maraton.

Nej, nu väntar en kram-och-puss fylld dag i soffan. En bättre söndag finns inte!


RSS 2.0