Motivation;

Nu när hösten är här kommer all motivation tillbaka, speciellt när det kommer till hälsa och träning. Jag vaknade upp en morgon och insåg att jag helt låtit mig själv förfalla. En liten knubbis har jag blivit. (Och nej, jag kallar inte mig själv för fet, jag menar bara att jag inte trivs!) Men i alla fall, nu när det är svalare i luften orkar både hunden och jag lite mera :)

Här är mitt mål. De röda sträcken visar vad som ska bort! Så, nu har jag visat min mage för er alla, så finns ingen återvändo. Jag lägger upp nya bilder om 6 veckor! (Skrivit in det i min kalender!) Men tills dess kommer jag uppdatera om framgångar/motgångar. Så följ mig nu, och hejja på mig! :)

 

Ett jättebra ut-och-gå-tips! Stegräknare! Lägg upp ett mål på typ 60,000 steg i veckan. Man blir mer ivrig att ta den där extra promenaden då. För alla tycker nog det är underbart att uppnå sina egna mål! :)

Måndag;

Idag var det Första Hjälpen på schemat 8-16. Efter att ha förvirrat sprungit runt i Sjöfartsläroverket (som ledde till träningsvärk i benen), slog jag mig ner till vad som skulle bli en av top 5 tråkigaste lektionerna i mitt liv. Och, som alla vet, förvandlas jag till en väldigt omogen snorunge när jag har tråkigt/är rastlös. Så min koncentration var fäst på en docka med snoppen framme. Ja, väldigt vuxet. Men det var antingen det, eller att somna rakt över bordet.

Och till råga på allt, så har vi samma grej imorgon, lika många timmar. Får hoppas på att dockan är kvar, hehe.

Ja, jag lär mig bättre när jag får rita bilder med passande motiv! :p


Godmorgon;

Uppe med tuppen, som vanligt. Igår efter jobbet åkte jag ner till Marro, hon hade ordnat en sån fin överraskningsfest för Linda! Supergulligt! Tyvärr kändes det som jag var redo för pension, så efter en halv breezer var jag mer i koma än levande. Typiskt. Men, man kan inte alltid vara på top!

Nu ska jag vänta på att han här bredvid mig vaknar, så ska vi kolla på nya Beck :) Fast jag tror att jag skickar honom i duschen först, han luktar inte så gott efter gårdagens festande. :p


Fredag eftermiddag;

Nu är skolveckan slut. Har varit den kortaste skoldagen hittills, men den tyngsta. Hade yp hela dagen! Nåja. Nu ska jag vila en stund (sova) och sedan iväg till Cikada!



Fredag;

Wohow, sista skoldagen denna vecka! Fast inte ledig helg, nej - Cikada, cikada, cikada! I alla fall. Dagen började bra, då jag såg att jag nu har nått 300 vänner på facebook! Så jäkla status alltså! ^^

Haha.

Ha en bra dag :)

Godnatt;

Sådärja, nu är jag riktigt slut! Men, det betyder ju bara att jag kommer att sova gott inatt, och det är ju positivt!? Nåja. Sov gott så hörs vi imorn. Puss!






Hårfärg;

Ok. Bilden är kanske inte den bästa, men den där hårfärgen vill jag ha tillbaka. Ljusbrunt. Som vanligt så fattar jag inte varför jag färgade håret mörkt, men det får väl vara såhär ett tag nu då. Ja-ja.



Nu iväg till Cikada. (stor suck!)

Statistik;



Så jäkla coolt, 30 besökare igår.
Akta dig kissie-mjau, snart klöser jag dig i röven där uppe på toppen!

Skola;

Hälsningar från världens längsta skoldag. Känns som den aldrig tar slut. Plus att jag känner mig febrig, inte så roligt. Men, det gäller att kämpa på. Två lektioner företagsekonomi, sedan hem. Men vila? Nej. Ska jobba ikväll. :(

Godmorgon;

Då var det dags för klockan att ringa 06:00 igen då. Ut med hunden, duscha, frukost. Samma rutin, varje morgon. Men jag ska inte klaga, har längtat efter lite rutin på dagarna!

Min dag ser ut såhär;



Och efter det - jobb på Cikada!

Ha en bra dag!

This is how we do it;

Efter x antal timmar i soffan med en liten mängd godis (se inlägget under), så är det dags att vi visar oss för omvärlden! Ta-daa!!


Dagens;

-0,5 liter muminläsk.
-2 liter coca cola.
-0,4 liter jordgubbsmilkshake
-1 påse Tutti frutti
-1 påse popcorn
-Pizza
-1 dubbelmål från Hesburger
-1 påse ostbågar

Spyfärdiga? Näää.

Camping i soffan!


Marro ringer;



Nu blir det camping i soffan. Update later!

And here we go.

Blogg.se välkomnar mig. Jag tackar så hjärtligt. Yes. Nu kör vi.

RSS 2.0