Godmorgon;

Vaknade kl 9 idag, fruktansvärt irriterande! Efter att ha legat i sängen i flera timmar och pillat navellud från min kära karl, är det nu dags att ta itu med dagen! Sjukt trött idag, fast vi var hemma redan före 02, och jag drack bara en grogg!

Först på listan är att hjälpa mamma och Kalle att flytta. Dom ska byta firmalokal, och det är inte lite att flytta på! Andra på listan är att fika med Elin! :D Ska bli riktigt kul. Och tredje på listan är praktik kl 16.

Intressant dag, eller hur?

Yes.


Trögt;

Oj, vad det går trögt idag. 2 timmar sedan jag var i duschen, och har fortfarande inte fönat håret. Men nu måste jag lägga upp ett spjut i röven så jag kommer iväg. Annars hinner jag ju knappt fika med Elina innan praktiken! :/


Godmorgon;

Så himla skönt att sova :) Men nu ska jag upp och hoppa, ska nämligen träffa ELINA idag :D Yey!!


Snart ses vi igen;


Mys;

Måste bara visa vad jag köpte till lägenheten idag. De är gjorda av typ gips. Ska måla dem i guldfärg! Kommer bli skitsnyggt på sovrumsväggen! :)





A day like that;

Ibland kommer dessa dagar. Dagar då livet stannar en stund, och man måste ta ett extra djupt andetag för att hinna ifatt med allting. 15 månader har gått, dagarna är mycket lättare nu. Andetagen är inte lika få. Tills en av dessa dagar kommer. Skillnaden är, att dessa dagar inte tar ont längre. De får mig inte att gråta längre. Det känns fortfarande, i hela själen, men när jag tänder ljuset vid ditt foto kan jag le åt din bild. Jag är inte längre ledsen för att du lämnat mig, jag är istället glad för att jag fick ha dig!

Men du är fortfarande saknad. Varje dag. Jag tror att få människor upplever det band vi hade. Hur kan man vara ledsen över det? Jag kommer alltid att sakna dig. Och jag kommer alltid att älska dig.



 

They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we'll never play
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday

They can take the future that we'll never know
They can take the places that we said we would go
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday

<3



Labero;

Helt otroligt!
Jag sitter här och kliar mig i huvudet, haha.
Och inte bara hans trollerikonster, hela showen var kanon!
Fylld med överraskningar, skämt och magi!

Hoppas han kommer tillbaka :)


Nobelpriset;

Ja, det borde jag få. Slutade egentligen klockan 14, och här sitter jag ännu kl 16!  Har en stor hemtenta som skall vara klar på måndag, och eftersom jag vet att jag inte kommer börja med den före söndag kväll, bestämde jag mig för att bli kvar i skolan och få den gjord. Har kommit halvvägs, så är riktigt nöjd. 17.30 ska jag möta upp mamma för middag på stan, så tänker sitta här tills dess. Haha. Nej, jag är inte klok. Men nu har jag helt ledig helg istället :) (Förutom dumma praktiken då..)


Hot and Not;

Ok. Det är väldigt svårt att städa ur sin garderob och göra sig av med saker. (Ja Marro, du får gå igenom allt innan det åker, haha!) Men det första jag sorterat bort är alla tyllkjolar. Jag förstår inte vad jag tänkte med när jag köpte dom? Så himla osmickrande för kroppen. Och jag har hur många som helst! :/

Nej. Bort med tyllkjolarna!


Mirakelkur;

Somnade och sov bort 45 minuter, vilken mirakelkur. Fortfarande besviken efter dagens skoldag, men det kommer nya chanser! I alla fall.

Imorgon är det som sagt veckans sista skoldag, och efter skolan ska jag och mamma ut och äta! :) Efter det, ska vi på Joe Labero i Alandica. Superskoj. Bjuder mamma som tack för att hon hjälpt mig så mycket med Nitro i somras, och när jag behöver! :) Och för att hon är världens bästa mamma, helt enkelt!

Ska bli jätteskoj att se showen!

Blä;

Dålig dag, men det är väl okej ibland? Firar det med en riktigt fjollig låt, som tyvärr fastnat i mitt huvud! Visst är den fånig? Alldeles för trallig..

Nu ska jag vila en stund och se om vinden vänder.


Önskelista;


Skola;

Dags att göra sig iordning för skolan då. Vi har pizza till lunch, och det vill jag ju inte missa, så ska möta upp Majk för en lunchdate innan skolan börjar! :) Sedan är det bara 2 lektioner Starka Drycker, och efter det tyska-prov. Inte så hårt, alltså!



Onsdag;

Visst är det härligt med onsdag? Bara en skoldag till efter dethär! Yey! Själv vaknade jag lite över 7 imorse, dumt med tanke på att jag börjar först 12.10! Men men, har hunnit med ganska mycket redan. Bland annat har alla mina möbler från källaren åkt upp på Marknaden! :) Känner att det är lite överfullt där, heh! I helgen ska jag också gå igenom saker som kan åka till Emmaus, bland annat par av mina över 60 handväskor! ;)

 

Nu duschen och frukost!

 


Korvsås;

Nu ska jag lära er hur man lagar min underbara korvsås. Det låter krångligt, det kanske låter äckligt, men jag lovar - det är superdupergott!

Okej.

1) Hacka bacon,stek
2) I med korven, stek
3) I med champinjoner, stek
4) I med majs
5) I med matlagningsgrädde och 1 msk vetemjöl
6) I med plommon-tomater i små bitar, låt koka upp
7) I med nötter, salta nötter blir godast
8) I med sweet chilisås (en burk chilibearnaise är godare!!)
9) Låt hela röran koka upp, såsen skall vara "krämig"
10) Ät med kokt potatis eller makaroner

Haha. Ok. Det låter lite äckligt. Men i brist på något annat någongång. Testa.
Supergott!!



Yeah;





Ni är så sjukt jävla bra :D
Nästa helg är Jönsson Ligan samlad igen ;)


Mitt nya hår;

Glömde ju helt att jag skulle visa mitt nya hår! Ta-da! Visst lyckades Malin få till en riktigt fin färg, men fortfarande hålla mig brunett? :D

Observera att jag har 2,0 promille i pannan!

Tisdag;

Oh, har cyklat fram och tillbaka till skolan idag. Varje dag! Applåd åt mig som cyklade imorse, fast det ösregnade! Finns inte dåligt väder, bara dåliga kläder! Märker att min ökade motion börjar ge resultat, och det finns nog ingen bättre känsla, än när man är riktigt stolt över sig själv! :)

Imorgon är det prov som gäller, så kvällen går åt till mjukiskläder, bullarna från igår och lite té. Bästa sättet att plugga på, tycker jag! Hinner nog klämma in senaste Gossip Girl också! :) Men först, och viktigast, laga middag så karln har varm mat på bordet när han kommer från jobbet! Husmor-Fia!

Ha en mysig kväll!


Be yourself;

Något som är jätteviktigt för mig, är personlighet. Eller snarare, en egen personlighet. Stil, åsikter, små detaljer som gör oss unika. Okej, nu är inte jag den som lever efter en viss stil, men ni vet vad jag menar va?

Ett ganska bra exempel är när man är och shoppar med en nära vän, och denna klämmer ur sig: "Åh, den här toppen är så du!" Visst känner man sig ganska bra då? Som att det finns något som definierar just dig, även om det bara är ett klädesplagg.

Ja, det här är superviktigt för mig. Även fast min klädstil inte är speciell, och går att stoppa i ett fack. Även fast "min stil" går att inhandla på bik bok, h&m och gina. Men, det finns ändå små saker som är mina. Inte ensam om det i världen, men i umgängeskretsen i alla fall. Nu menar jag inte att man inte kan köpa samma tröja, jag och min bästa vän har säkert halva garderoben mer eller mindre lika. Men ni vet, det är dom där små detaljerna.

Så vart jag vill komma är, att alla borde hitta sin stil. Jag tror att de som inte gjort det, är väldigt osäkra med sig själva. De plockar på sig från alla i omgivningen, och till slut blir de ett pussel fullt av bitar, som inte får fram någon bild alls.

 

Som exempel denna tröja. En oversize (ja, jag tycker skjortor bara är snyggt som oversize) skjorta som jag träffade på h&m. Och vi blev kära, direkt. Det kändes som den tillhörde mig, och jag blev lite mera jag när vi gick mot provhytten. Ja, lite fånigt, men ni förstår min poäng va?

 

Våga vara dig själv! Hitta DIN egen stil! Hitta din inspiration, utan att kopiera! Jag lovar, du mår så mycket bättre när du vet att du är du!

 

 



'

Måndag;

Har haft en riktigt bra dag hittills. Kökspraktiken kunde ju ha gått bättre (en död sufflé), och föreläsningen om "Menyspråk" höll på att göra mig medvetslös, men annars är jag på topp.

Karln min har just åkt till lägenheten, och jag är snart klar med storstädningen. Sedan ska jag baka vaniljbullar, så att det blir nybakta bullar med té när han kommer hem igen. Damn, jag skulle vilja vara tillsammans med mig! ;)


Hundvalp;

Usch, jag har varit så sugen på en ny hund den senaste tiden. Skulle vara så mysigt med en valp igen, plus att Nitro skulle svimma av lycka om han fick en alldeles egen kompis. Men, det är ju inte så himla lätt.

I alla fall. Drömmen är en väldigt liten hårboll. Helst en blandras, charmigast så, hehe!


"Vänner";

Den här helgen har handlat mycket om samtal om vad vänskap är, och även fast jag tycker att Blondinbella är en tönt, så ger jag henne stående applåder för detta inlägg:

Läs inlägget genom att klicka på bilden!


Söndag;

Hela dagen igår gick åt till krapulan, haha. Var och handlade med mamma vid 11, sjukt trött. Men tack mamma för att du fyllde min frys!

Igår kväll kom Marro hit (vi börjar bli 3 i det här förhållandet, haha). Vi åt scampi med ailoi och champinjoner med vitlöksost och bacon, gott-gotti-gott-gott. Sedan såg hon och gulle på film medan jag sov, haha! :D

Nu är det storstädning som gäller, och ikväll åker jag och Alexandra till Mille.

Och ja, ett stort TACK till Malin för att hon fixat mitt hår helt underbart. Kan inte komma ihåg när jag varit såhär nöjd senast. Jag ville ha en ljusare brun färg, och hon fixade det precis så som jag ville ha det. Inte illa att ha en friösr som kompis, hehe! ;) Så nu vet ni, ring underbara Malin när ni vill bli fina :) Bild kommer senare!


Melodifestivalen;

Hehe, inatt när jag inte kunde sova hittade jag bästa underhållningen. Melodifestivalens webjoker, där hundratals hoppfulla artister (läs; puckon!) tävlar om en plats till melodifestivalen. I alla fall. Man kan hitta allt där.

Här är ett bidrag som jag skrattade hjärtligt åt. Två småflickor, som helt saknar karisma, som sitter och plingar på en gitarr i samma takt. Mhm. Woho, liksom. Men nej. Jag lyssnade på den en gång till, och blev kär. Någon av dessa två småbarn sjunger ljvuligt vackert, och låten må vara lite tråkig, men den är vacker. Kanske inte melodifestival musik, men ändå!

(Klicka på bilden för att lyssna!)

 

Denna var också riktigt bra, men glasögonormen i refrängen

förstörde hela grejen. Bah!


Russian Roulette;

Ok. Det här börjar likna en musik-blogg, men jag älskar att dela med mig av underbar musik. Nyast på min lista är Rihannas senaste singel, som hon ännu inte ens släppt. Jag har sagt det förut, men nu ristar jag in det i sten, den här texten är fantastisk! Låten är underbar.

Njut!

 

And you can see my heart beating                  
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Torsdag;

Sista skoldagen denna vecka, och inte en så tung dag heller! :)

Så skönt att vara befriad från engelskan!

 


Tapeter;

Wie, idag har det shoppats tapeter till nya lägenheten! Vi bestämde oss idag på dagen, men efter ett besök hos mamma nu ikväll ändrade vi oss helt. Hennes starka lampor fick "våra" tapeter att se helt annorlunda ut. Så nu blir det bättre. I alla fall.

Köket: En snygg pärlemovit tapet, med lite gammeldagsrosa i. Skitsnyggt!

Vardagsrum: Mörklila fondvägg, med lite olika nyanser av lila i sig. Och resten av väggarna blir en asball silver-grå. Mitt favoritrum!

Sovrummet: Neutrala väggar, med en chock-röd fondvägg. Yeah!

Tror det kommer bli helt galet snyggt. Och tack till älskling, som lät mig välja. Eller ja, som gick med på det jag valde, hehe! ;)


Lördag hela veckan;

Det här, mina vänner, är 1.5 kg lösgodis!

50 kronor betalde jag för fanskapet.

Och nu ska jag njuta av det!

 


Marknadsföring;

 

Rösta på Majken!

 

http://www.nyan.ax/nyheter/?news_id=47273&news_instance=2

Måndag;

Jag tycker Marro förtjänar en applåd. För att hon återvänder hit, vecka efter vecka! Allt hennes gnällande (hehe) om Grythyttan har alltid verkat lite överdrivet, men jag förstår henne nu. Jag har panik. Jag vill hem. Jag känner mig klaustrofobisk här. Det här är allt man ser:

 

 

Hemma om 12 timmar. Halleluja!

Damn;

Resultatet av 56 timmar i Grythyttan:



Söndag kväll;

Jaha, så var den här helgen över. Imorgon ska jag och Majken ut på egna äventyr, och vid 15 hämtar vi upp Marro från skolan! Sedan bär det av hemåt. Till min älskling, och min underbara hund! :)

Härrigud, jag vet inte när jag har skrattat såhär mycket senast. Och ni kan inte ens gissa alla olika samtalsämnen som kommit upp, haha. Lugnt bästa helgen på väldigt, väldigt länge! Tack Marro för att vi fick komma, och tack Majken för att du kom med! :)


Lilla Jönsson Ligan!



Gisslandrama i Grythyttan;

Jaha, Marro fick som hon ville. Efter ett ihållande tjat i 24 timmar, hålls vi nu kidnappade här ett dygn till, bara så att fröken lat kan åka med oss imorgon, hehe. (puss!)

Såhär glada är vi över det:


Haha;

Marro ligger och spyr och Majk har däckat. Kul gäng ^^ Jag är alldeles för pigg för att sova, så bjuder på lite musik, några från top 10 mest spelat på min Ipod! Natti natti! :)

 

 

 

 

 


Citat;

Vi frågade om vägen:

Marro: Vi skulle åka genom 3 rödljus, och sedan svänga höger. Eller var det vänster? Jag tror hon sa höger, men jag tänkte vänster, så jag vet inte riktigt nu..

5 minuter senare:

Marro: Men om vi skulle köra genom 3 rödljus, räknas det då om det är grönt?


Lördag kväll;

Idag har vi varit in till Örebro och handla, och jag hittade mitt måste: En rödrutig, oversize skjorta. Så jäkla snyggt! :D (Härma mig och jag klipper sönder din skjorta, jag lovar! Haha!)

Nu ligger vi hos Marro och häller i oss vin och baileys. Fint! Marro nåjsar att vi ska stanna till måndag så hon kan åka med oss (samt inte vara ensam här imorgon, bakis, haha!) Hon tjatar och tjatar, och nu när jag loggade in på Facebook möttes jag av det här ;)

 

Underbart <3

 


Snabbis;

Liten uppdatering bara. Nu är vi i Grythyttan :) Har varit och badat bubbelpool, fått ansiktsmassage och nackmassage! :) Lever livet, med andra ord.. Hehe..

Imorgon blir det in till Örebro!

Nu ska vi äta underbar kyckling och dricka ett glas vin!

Puss

Fuck;


Räkan;

Nu ska vi reda ute lite angående den här bilden:

1) Det är jag på bilden, inte Mille :p
2) Jag vet att jag är en söt unge, men tyvärr Mille, min mamma hann före!
2) Ja, Kiara är galet söt på bilden, men sekunden innan den tog sa hon till mig: "Vänta du bara, jag ska smila upp mig på den här bilden, men när det är över kommer jag att börja gallskrika." Det löftet höll hon.
4) Jag tror jag tänker sno ungen.....

No school;

Dagen har jag spenderat med Tört, fika och en massa ärenden. Sedan skulle han till Jomala och fixa, så jag passade på att svänga in till Mille. Det blev ju inte många minuter, men på den korta stunden hann jag få Kiara att gråta. Lyckat. Haha :p



Nu ska jag fixa lite här hemma, för imorgon bär det av till

GRYTHYTTAN!

Blir att spendera helgen där med Marro och Majken! <3

Sömnsjukdom;

Mm, som vanligt somnade jag runt 22 igår kväll, men i och för sig, det vart ju en kort natt innan (; Men det betydde att jag vaknade 08 imorse istället, pigg som en lärka! Usch.

Fast i och för sig ganska bra, har massor att göra idag!


So, smell you later!


Höstlov;

Ja, gott folk, då var det höstlov. Ynkligt med bara två skoldagar ledigt, samt att nästa period börjar med den svåraste tenten på hela året - Starka Drycker, Cognac och Brandy. Så sjukt mycket att läsa, svåra ord och riktigt knepiga tillverklingsmetoder. Men, får väl köra cognac fylla i helgen och se om jag lär mig något?

Nu njuta av min nybakta äppelpaj! :)


Inatt;

Jag har klockan på ringning 04.10 inatt.
Kan ni gissa vad jag ska göra?

Nu House och några timmars sömn! ;)


Fantastiskt;


KENT spelar i Stockholm i Februari.
Och jag är så galet lycklig. Har längtat enda sedan jag såg dem 2005 :D
Vilken tur att Marro också är ett gammalt fan! Ja, detta kommer vbli underbart!



Har Vi tid
innan allting tar slut?
Äntligen har Jag hittat orden
& Jag hittar Dina händer
under bordet
Vi hinner bli något stort än
Växa några meter
innan sommaren
blir oktober.


Godmorgon;

Börjar dagen med att bjuda på min väckarklocks-signal på mobilen. Underbar låt, känns som man får en bra dag när man vaknar till denna låt :)


 


Söndag;

- Städat badrummet
- Tvättat
- Promenerat till mamma
- Middag hos mamma
- Te hos Tört
- Promenerat hem


Lugn och skön söndag. Mycket promenad, perfekt. Visst är det jätteskoj att ha sällskap när man är ute och går, men musik i öronen är nog jäkla fint det också. Rensa tankarna, och bara lyssna på sådant som får en att tänka!

Nu siktar vi på en ny vecka med lika stora framsteg!



So nice;


Lördag;

9.30 imorse steg jag upp och tog hunden med på promenad. Efter det har jag hunnit duscha (med hårinpackning, så nice!), diskat, städat hela garderoben, ätit en stor frukost och plockat undan allt i lägenheten. Och klockan är bara 12.30 nu! Så skönt :)

Nu bär det snart av till Ylvas 1 års kalas, och efter det praktik på Hjorten ikväll. Och sedan kan jag lägga mig ikväll, nöjd över att jag hunnit med så mycket idag! :D


15 år;









Blä;

Sovit jättejätte dåligt inatt. Och skola idag från 8-ca 23. Helt sjukt. Äckligt jobbig! Hälften kvar nu då, och jag är redan helt färdig! Som tur är börjar jag 16.30 imorgon :)

Nej nu ska jag sluta jåla och skriva lite arbeten!

Bye!


Kiara;

First of all, alla rätt i provet i företagsekonomi! Slå den ni! Jag har flyt nu, bara 5:or hittils. Yeah. Jaja. Efter skolan åkte jag och Marro ut till Mamma Mille och drack té. Jag försökte även berätta för Kiara lite om Arken, men hon verkade inte så värst intresserad!? Huh!? :p

I alla fall. Hon måste ju, utan tvekan, vara världens goaste bebis! Skrattade så gulligt att jag nästan (!) blev tårögd. Hon tyckte i alla fall att Trollmor Marro såg rolig ut, hehe! ;)

Nej, nu plugga. Prov imorgon!

Puss.

Räkan :D <3


Marknadsföring;

Sitter framför datorn och skriver ett arbete i Marknadsföring om Iprenmannen. För att vara en så känd reklam så finns det väldigt lite information, tyvärr. Arbetet skall vara ca 5 sidor, och jag är bara uppe i 3 just nu. Och jag hittar inte mer info. Jätte frustrerande!

Äh, vi sjunger istället:

Jag är ipren - den intelligenta värktabletten
mot värk och feber är jag en effektiv en
smärtstillande, febernedsättande jag ipren, de' e' helt enkelt intelligent
Jag har anti-inflammatoriska egenskaper
bra mot muskelvärk, ryggvärk och ledvärk
En ipren 400 mg hjälper oftast bättre
än 2 receptfria tabletter med paracetamol
tillexempel alvedon vid huvudvärk mensvärk o tandvärk
jag är ipren
den intelligenta värktabletten!

På resande fötter;

Underbara nyheter, i vår åker jag och syster på ännu en resa. Vi har världens snällaste Farfar som bjuder oss, igen. Denna gång blir det Rom eller Milano. Hoppas jag. Eller kanske Malta? Ska kolla upp lite, och sedan boka, så har man något att se framemot! Härligt!


VS   

Hell yeah;

Fick 5 i mitt föredrag, med ett plus efter!

Haha. Känns riktigt bra. Aldrig hållit ett 30 min föredrag förut, och första gången jag använde power point. Så ja, är nojd! :)


Nitro;

Bilderna från fotograferingen med Peter är klara. Vilken underbart fin hund jag har, hehe.  Bjuder på mina två favoriter! Hade tänkt förstora en av bilderna och skriva ut som tapetpapper, och ha som stor tavla. Men kan inte välja mellan dessa två.

Rösta!

 


Bäst;

(Mitt favoritband!)


Shinedown - 45

What ever happened to the young man's heart
Swallowed by pain, as he slowly fell apart

And I'm staring down the barrel of a 45,
Swimming through the ashes of another life
No real reason to accept the way things have changed
Staring down the barrel of a 45

 

 

Håll med mig nu. Den är fantastisk!

 


Kent is back;


Måndag;

Ojoj, idag är det dagen med stort D. Jag skall hålla mitt 30 minuters föredrag om Alkohol. Och jag är inte det minsta beredd. Nåja. Jag har ju gått i skola i x antal år, så jag börjar bli van med att aldrig vara beredd. Haha!

Nu har vi i alla fall kökspraktik. Varma smörgåsar på menyn. Men, det tog inte så jäkla länge att göra dom, så facebook it is. Borde ju göra projektet, men vem har tid med det när Farmville behöver fixas!?


Inne och Ute Lista

 

 

 


 

 

 

 

- Majken. Ålands skönaste brud. Ja, tänkt att det fanns sådana på Brändö! (Elina, vi älskar dig också!)

- Camping på Ekstigen.

- Glidmedel med värmade effekt.

- Pirkkas ostbågar.

 

- "Vänner" som inte kan glädjas åt andra. Som inte kan visa minsta glädje åt andras framgång. Som trampar rakt över en.

- 30 min föredrag om alkoholism. Som börjas på kvällen innan.

- Alkoholsug på söndag, men ingen ork.

- Blondinbella.

- Glidmedel med kylande effekt.

 

 


Trasdockor;

Vilken dag. Här i kollektivboendet på Ekstigen har vi hunnit med att gå på hockey match, bjuda Johan på Tacos och planerat in kvällens fylla. Haha. Ja, kvällens fylla. Men efter en omgång sten-sax-påse bestämde vi oss för film istället. Lika bra kanske. Eller? Jag vet inte. Jag känner att jag behöver få vara lite spontan, men imorgon är det ju måndag. Det kan man ju kanske fira? Hehe.

Nej, nu ska jag poppa mina nya popcorn med ostsmak, och tvinga in min inneboende i duschen. Hon luktar inte så överdrivet gott!

Puss och godnatt.




Söndag;

Godmorgon världen, hoppas ni sovit gott / festat lugnt. Jag är i alla fall superpigg. Kom hem från klassens kräftskiva lite före 3, efter en snabb sväng på Arken. Endast 2 cider, 1 spanish och 2 groggar i blodet. Riktigt lagom mängd! Och det var verkligen en jättetrevlig kväll! :) Efter maten blev det dans på bordet, haha, och djupa samtal om allt från A till Ö. Och Majken hade buggkurs med mig, och självklart visade jag upp mina skills på Arken sen! :D

Nej.

Nu är min underbara alkoholiserade vän Marro påväg hit. Hon har haft en ännu bättre kväll/natt än jag igår, och jag längtar efter att få höra allt skvaller! Hehe!

Nu en snabb dusch.

Puss och kram!


Lördag;

Jag vet att jag har blivit en tråkig människa. Och jag vill inte vara det. Jag vill inte vara "förutsägbar", som alltid går hem tidigast och lämnar alla andra kvar.

Men, det är någonting med Arken.

Jag hade supertrevligt igår på Dinos, när vi satt och smådrack några timmar. Jag hade ännu trevligare när jag, Majken och Marro satt i hennes sovrum och drack och snackade skvaller.

Men sen åkte vi till Arken, och humöret for ut genom öronen.

Jag var alldeles för nykter för att dansa, man kan inte prata med varandra för man hör inte vad någon säger och det kändes som alla bara skrek och knuffades. Sedan kom M dit, och det lockade så mycket mer att åka hem och kramas än att stå på Arken och se hundratals andra leta efter ragg.. För det är väl mestadels därför folk går dit?

I alla fall. Poängen. Jag tycker inte Arken är roligt längre. Det känns så uttjatat.  Speciellt på fredagar. Fredagar är hemska! Lördagar är ändå bättre. För visst, ibland är man på humör för att dansa, men inte alltid.

Skulle vi suttit på Dinos och pratat/flummat, eller i Marros sovrum, skulle jag gladeligen varit med hela natten, men nej. Inte Arken.

Och jag vill inte vara tråkig eller förutsägbar!

Nytt;

Jag kände att jag behöver en ny "grej". En ny del av mig själv. Så det fick bli ett blodrött läppstift. Efter Marros åsikter om röda läppar var jag lite rädd, men nej.

I Love it!




Nostalgia;




Min "välkommen hem från Skottland fest". :) En vecka före jag fyllde 17, om jag inte minns fel..



Typ 17 år?                                                                             Just fyllt 18 år!



Valborg 2005!                                                             Typ 2:a krogkvällen som 18..



Världens bästa mamma;


Kollade min mail just, och se vilken fin överraskning från mamma! :)



Kompis;

Är jag inte snäll?


Fredag;

Så himla typiskt. Ledig dag, och vad händer? Jo. Jag vaknar kl 07 och kan inte somna om igen. Men, det skiter jag i. Tänker ändå inte stiga upp. Ska ligga kvar i sängen på flera timmar ännu. Nu är det jag och Greys Anantomy som gäller!

Puss.


Myspys;



Oj vad skönt med torsdag, eftersom fredag = ledig dag! Efter en långpromenad i det kalla vädret ligger jag nu under filten i soffan, men en kopp té, 2 ägg och en knäckemacka! Dags att se på nya komendin Ghost of Girlfriends past, har sett framemot att se den. Nej. Nu är det dags för myspys, och sedan sova. Lång dag imorgon med massor av bus.


Torsdag;

Sista skoldagen denna vecka. Sjukt skönt! Skolkar från provförberedelsen genom att ta hand om mitt kära Farmville. Vackert så! :D

Tänkte bara uppdatera er om Kaffesumpen igår. Det fungerade! Ja. Det avr ju ingen mirakelkur, men det hjälpte! Och om inte annat blev huden helt superlen! Fantastiskt. Pröva!

Nu ska jag äta lunch. Yes.

Tjo!


RSS 2.0