Kaffesump;

Efter den senaste tidens små forskningar, har kaffesump kommit upp en hel del gånger. När det gäller att få slätare lår och fastare rumpa, och motverka celluliter. Tänkte att jag skulle testa detta i en vecka. Spännande va? Haha. Jätte! Så nu ska jag koka kaffe, hoppa i duschen och testa lyckan!


2006;

Jaja, jag har blivit beroende av att ha koll på min vikt. Men i jakt på den perfekta kroppen gick jag igenom gamla bilder, och hittade ett skräckexemplar. Kolla på den här bilden. Kolla på mina armar. Fy satan. Sådär vill jag inte se ut igen! Inte undra på att mamma hade viktsamtal med mig!

Dom där jeansen får jag inte ens över låren nu mera.. Huj huj!


När världen slutar snurra för ett stund;

Igår var en sådan dag då allt blev för mycket. Jag ringde min bästa vän och grät som ett barn som just haft sönder sin favoritdocka. Jag snyftade och jag bölade och jag klagade, och jag fick allt ur mig. Är det inte fantastiskt? Och även efter att vi lagt på, så fick jag det mest uppmuntrande mess jag någonsin fått. Av henne. Bara för att. Det mina vänner, kallas äkta vänskap!

Den senaste tiden har jag känt mig som en hök. Som sitter högt uppe i något träd, och bara iaktar alla där nedanför. Och ni skulle bara veta vad man får se, när man själv stannar en stund, och bara följer med andra.

Det finns så mycket ensamma människor runt omkring mig. Som spenderar sin tid med att desperat jaga efter något att bry sig om, känna sig behövda eller uppskattade. I denna jakt glömmer de bort allt som egentligen är viktigt, och trampar över vem som helst, bara för att känna att de betyder något för någon.

Det kan vara en kväll på Arken. Då behovet efter närhet blir så stort att vem som helst duger för att fylla hålet i några timmar. Det kan vara en fika på Dinos, då begäret efter att inte visa sin ensamhet, sin bitthet och ilska, gå ivägen för den falska bilden av självsäkerhet och trovärdighet.

Ja, att vara ensam och desperat är inte någon vacker syn.

Men, det jag också upptäckt, här på min gren, är att dessa ensamma människor oftast är de som gör störst skada. De skapar åskiter, fördomar och bygger upp fasader. Deras åsikter är ofta starka, och sårar väldigt djupt de som de är menade för. Dessa personer, som varje natt somnar ensamma, må ha massor med människor runt omkring sig, men är i slutändan ändå ensamma.

Så ja, jag ringde min bästa vän igår. Och jag grät för att allt kändes tungt. Hela världen var emot mig och jag orkade inte ta itu med någonting. Men så insåg jag, att det är okej. Det är okej att ha en dålig dag.

För jag har världens vackraste bästa vän. Jag har en pojkvän som jag älskar mest. Jag har en hund som är det finaste på jorden. Jag har en familj som aldrig sviker min sida. Jag har vänner som andra skulle dö för att få ha. Jag behöver aldrig känna mig ensam, oälskad eller bortglömd. Jag har alla förutsättningar jag behöver för att lyckas i livet. Och jag mår bra. Jag mår så jäkla bra!



Lördag;

Ska strax iväg till Hjorten, och efter det är det party hos Majken! Är sjukt taggad för ikväll, med chockrosa och silver. Låter intressant va!? ;D

Jaja. Bara för att jag är het.


Fias vinskola;

Tänkte ge er ett vintips. Jag är så lycklig över vinkunskapen i skolan. Förr har jag inte druckit vin, och om jag gjort det har jag gått på hur flaskan/etiketten ser ut, eller priset. Men nu har jag lärt mig massor :D Vin är ju en hel vetenskap, och hur man ska kombinera det med olika saker för bästa smak!

Så tänkte ha lite vinskola med er, om det går bra! :)

Vi börjar med ett vitt vin, av alla viner vi prövat hittills är jag helt förälskad i detta:



MOSELLAND, RIESLING KABINETT

Det är ett Riesling vin från Tyskland. Halvtorrt, med smak av päron och citrus. Medelhög fruktsyra, låg fyllighet och medelhög sötma.

Passar perfekt som sällskapsvin, men blir fantastiskt med till exempel en kycklingsallad eller skaldjur. Perfekta vita vinet på kräftskivan!

Obs! På alko har dom två olika Moselland, detta är den med svart kork! Priset är runt 8 euro.

Pröva! :)

Bla bla bla;

Jag kan ju lika bra lägga ner bloggfan, när jag ändå inte uppdaterar. Och orkar inte säga att jag ska skärpa mig, för det kommer jag ändå inte göra.

I alla fall. Jag är helt sepe-förkyld. Jag skyller allt på jobbet på Cinderella förra helgen. Usch för att jobba på båt. Nåja. Idag är det fredag, och jag har överlevt en till skolvecka.

Ikväll blir det god middag och vin med M. Vi har inte umgåtts på hela veckan, så man måste ju passa på! Imorgon är det praktik, och sedan Arken med några från klassen. Eller jo, 10.00 ska vi på långpromenad! :)

I alla fall.

Trevlig helg!



Innan jag åker;

Måste bara dela med mig av denna låt till er! Så jäkla skön. Patricia och jag satt i datasalen och rockade, haha! Så skruva upp volymen och njut! :) Trevlig helg!




Jason DeRulo - Watcha Say


I suck;

Ja, apdålig uppdatering. Så vi tar allt snabbt.

- Förra helgen var jag i knäs. Kräftskiva. Helt bra!
- Denna vecka var jag sjuk måndag & tisdag.
- Imorgon åker jag till Riga :) Ska jobba på Cinderella i helgen. Riktigt najs! Har haft så fullt upp idag med att packa, leta pass, leta upp sjöläkarintyg och laga läxor!


Och. Idag överraskade gulle mig med en ny Ipod, en ROSA!:D Min gamla har gått i pension och jag har varit lite ledsen över det, men hade helt ställt in mig på att vänta till julen och se om det kom en ny då. Men nej, en helt vanlig torsdag i september kom tomten! :D Tack tack tack! :D Nu har jag något att leka med medan du är fast i Guitar Hero, hehe! <3



Nej, nu ska jag sova. Lååång dag (resa) imorgon!

Puss o kram.

Klockan två;

Galet skönt att få sluta två timmar tidigare än schemat, dock betyder det extra hemuppgifter istället, men det är det värt! Imorgon denna tid sitter jag på båten påväg till min älskade blondin! Åh, jag är så glad :)

Ps.


Bästa bandet just nu:

THRIVING IVORY

3 favoriter:

 

 

 

 

 

 


this is what love means to me;



She took a plane to somewhere out in space
To start a life and maybe change the world
See I never meant for you to have to crawl
No I never meant to let you go at all

Don't ever say goodbye


 

<3

 

Jag älskar dig!



Klantigt;

Måndagar och jag kommer inte överens.
Och denna måndag var det verkligen inte min dag!


Usch;

Fick den här länken skickad till mig för en stund sedan, och jag fattar verkligen inte det roliga i det? Allt jag ser är ett överviktigt barn. Vad är det roliga i det? Att någon klippt dit en ful sång, och att han gör dansrörelser i takt till den? Är det roligt? Usch, jag blir så arg. Och att föräldrar ens låter sina barn bli sådär stora!? Jag förstår inte!



Lördag;

Ja! Nyduschad och känner mig fräsh! Ikväll blir det Arken. Utan cigg.
Arken utan cigg, alltså. Spännande!

 

Och så vill jag klämma in ett stort

GRATTIS

till Mocci som blir ännu mera mommo idag! :D

 


Duktiga fia?;

Det här med att sluta röka fungerar inte alls för mig. Jag är ett nervvrak. Känns som jag börjar gråta för ingenting, jag blir irriterad hur lätt som helst, plus att jag bitit ner alla mina naglar. Men det värsta är ändå nerverna.

Hjälp..

Men, jag ska hålla ut! Jag gör ju faktiskt en bra sak ändå! Och då får folk i min närhet tåla lite ett tag. Tycker jag. Eller?


Godmorgon;

Fredag idag, är det inte underbart? Måste erkänna att morgonpromenaden gick trögt idag, men jag tog mig igenom den i alla fall. :) Nu är det skola 8-14 som gäller, med vinprovning och vinteori. Hm, jag som inte dricker vin..

Äh, ha en bra dag du!


Promenad;

Åh, nu är jag sådär härligt slut i kroppen. Nästan tre timmars promenad med Marro och hundarna, superskönt! Känns så bra att hon också är inne på "ändra livsstilen". Lite lättare då, när någon annan också försöker uppfylla mål. :)

Och ja, jag glömde:

JAG HAR SLUTAT RÖKA! :D


sådärja;


Pisse;

Jag måste ha den enda hunden i världen som ibland inte vill gå ut och gå. Han vill heller inte gå på kurser, och enligt hans agilty tränare saknar han intresse för hundsporter. I början var jag orolig för det här, trodde han hade en allvarlig sjukdom, så jag tog kontakt med en veterinär. Hon försökte lugna mig. Sa att hundar har personligheter, precis som människor. Att ägarnas personlighet reflekteras i hunden. (Med andra ord kallade hon mig lat, men jag låtsades missförstå den delen!). I alla fall, slutsatsen blev att Nitro är en alldels frisk hund, som helt enkelt tycker om att ligga på soffan. Han känner att han inte behöver arbeta, som veterinären sa.

Men nu är det så, att jag vill gå ut och gå. Jag är supermotiverad just nu. Och att gå ut och gå ensam medan hunden ligger på soffan känns ju lite sepe. Så han får helt enkelt släpas!

Så när ni ser en brud på stan med något svart släpandes ca 2 meter bakom sig, bli inte oroliga. Det är bara hurtiga jag och lata Nitro som är ute och går! ^^

Puss!


onsdag;

Hooli, idag var det nära att jag somnade i skolan. Teori om cognac, förstå hur sövande det är! I alla fall. Jag har försökt ta en bild på min nya hårfärg, men det lyckas inte. Den är i alla fall asball. (Färgade det igår!) Själva håret är riktigt mörkbrunt, och där jag hade ljus utväxt är det nu rött. Så, mörkt med rött botten. Haha, det låter för jäkla hemskt, men det ser häftigt ut. Jag lovar!

Jaja, nog babblat.

Ska avnjuta en underbar pastasallad, och sedan är det hundhagen med Knaz som gäller.

Trevlig kväll!

Idag;


en sak till;

Måste bara dela med mig av denna låt. Kings of Leon's skiva är mest spelad just nu här hemma, och denna låt är bara underbar. Jag brukar lägga den på repeat i ipoden, och lyssna på den innan jag somnar! Texten är så jäkla fin. Så, innan ni somnar, njut. Njut, sa jag!

 

Driven by the strangled vein
Showing no mercy I do it again
Open up your eye
You keep on crying, baby
I’ll bleed you dry

 

Sov gott du!


Natti;

Okej, nu är det tack och godnatt som gäller. Börjar dagen med engelskaföredrag imorgon, och fast jag är befriad från engelskan (tack vare mitt år i skottland) så måste jag ändå vara med på föredrag och prov. Så, ska öva lite innan jag somnar! Men jag vill avsluta denna dag med en fantastisk nyhet!




Hur bra är inte det!? Jag längtar! Maj 2010!
(Klicka på bilden för mer info!)


Sov gott allihopa, så hörs vi imorgon. Eller ja, jag uppdaterar imorgon. Om ni läser är ju en annan sak! ;)

Dagens;


Sådärja. Nu har jag lagt en toning i håret och lagt mig i soffan med alla skolpapper. Ni kommer väl ihåg att tisdag är fiadag! Ja, jag kommer i alla fall ihåg det.

Stegräknaren står på 12,031. Lär ju bli några mer när jag tar ut hunden för nattpisset, men inte mycket mer. Är nöjd med dagens resultat. Men imorgon når jag 13,000!


Hitta waldo;



Hehehe. Hehe. Heehee. Ok. Jag suger. Alltså ja, inte i mening till bilden då. Men min humor suger. Jag är barnslig. Ett enda stort barn är jag. Japp. Ja. Ni fattar nog. Snoppen heter i alla fall Waldo. Säg "hej Waldo".

Teamwork;

Jag: Tänk om man skulle utbilda sig till sjuksköterska..
Majken: Men igår ville du ju bli sjökapten?!
Jag: Det var igår det.. Det finns så många yrken att man inte kan slösa mer än en dag på varje..

äntligen;

 

ÄNTLIGEN KLAR MED FANSKAPET :D

 


Tisdag;

Morgonens promenad: 8,438 steg.
Frukost: En skål med filmjölk och skivad banan i. Ett ägg.

Nu ska jag iväg på första hjälpen kurs igen. Härremingud!


RSS 2.0